Loopbaanonderzoek

Met een loopbaanonderzoek van Heldens Loopbaanadvies stippel jij succesvol jouw loopbaanpad verder uit. Altijd met een programma op maat zodat we aansluiten op jouw behoeften en antwoord geven op jouw specifieke loopbaanvragen.

Ervaren loopbaanadviseur

Samen met een ervaren loopbaanadviseur onderzoek je de beste manier waarop jij je loopbaan effectief kunt inrichten en bij wat voor soort organisaties en bedrijven jij past. Je krijgt inzicht in wat aansluit bij jouw talenten, competenties, interesses, waarden en drijfveren, waardoor je kunt gaan voor duurzame keuzes!

Hoe? Door professionele loopbaanscans in te zetten en de uitkomsten ervan te vertalen naar jouw profiel. Krijg helder wie jij bent, wat je kunt en wat je wilt. Heldens Loopbaanadvies heeft een resultaatgerichte en concrete manier van werken om antwoorden te vinden op jouw loopbaanvragen. Heldens Loopbaanadvies maakt gebruik van Trjct Online, een platform waar jouw profiel gekoppeld wordt aan de wereld van beroepen, opleidingen, cursussen en vacatures.

Werkwijze:

  • gratis kennismakingsgesprek
  • 3 afspraken met een loopbaanadviseur
  • gebruik online loopbaanscans en loopbaanplatform van Trjct online
  • € 398,- excl. btw

(Bovenstaande werkwijze is voor particulieren, voor organisaties en bedrijven maken we graag een maatwerk offerte)

Lijkt je dit wat, meer weten? Neem contact op om een gratis kennismakingsgesprek te plannen.