Trainingen voor Helden

Word een Held in je eigen Loopbaan: Weten wat je wilt (1 dag)

Wil jij een loopbaanswitch maken naar een baan die beter bij je past? Of wil jij een volgende stap zetten in jouw loopbaan? Google jij je suf, op zoek naar vacatures maar weet je niet precies wat je wilt? Meld je dan aan voor deze training van 1 dag waarin jij erachter komt hoe jij een held wordt in je eigen loopbaan.

Voor wie?
Zoek jij werk maar weet jij niet goed wat, welk werk het beste past bij jouw situatie, talenten, passie en competenties? Dan is deze training zeker iets voor jou. Of je nu een starter bent op de arbeidsmarkt, ontslagen bent of al een aantal jaren aan het werk bent: deze training haalt de held in jou naar boven zodat jij succesvol kunt worden in je eigen loopbaan en op deze arbeidsmarkt.

Wat levert het je op?

Na deze training:

  • Heb jij een duidelijk beeld van je talenten en competenties.
  • Heb jij onderzocht wat jouw drijfveren zijn.
  • Weet jij door welk thema jij wezenlijk geraakt wordt, wat jouw passie is.
  • Heb je meer focus
  • Kun jij je beter profileren: krachtig vertellen wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

Wat gaan we doen?

We laten alle belangrijke loopbaanthema’s aan bod komen aan de hand van de ideeën van Fons Leroy en zijn theorie over de ‘Work Action Heroes’ -over helden op de arbeidsmarkt. Hij is een groot stripfanaat, en met zijn vakinhoudelijke kennis en ervaring trekt hij de parallel: de uitdagingen op de actuele arbeidsmarkt zijn stevig, maar niet onoverwinnelijk. Op voorwaarde dat er Work Action Heroes zijn. (bron: Fons Leroy, Work Action Heroes).

Heldens Loopbaanadvies heeft hier een originele en effectieve werkwijze in ontwikkeld om jou antwoorden te laten vinden op jouw loopbaanvragen. Aan de hand van zes helden worden loopbaanthema’s behandeld waardoor jij de held in jou zelf ontdekt.

De training wordt verzorgd door Dagmar Heldens, een ervaren loopbaanadviseur. Na de training krijg je nog een individueel loopbaangesprek. Na afloop van deze training en het individuele gesprek kun jij verder als held in je eigen loopbaan. Indien nodig kun je deelnemen aan andere trainingen voor helden. Bijvoorbeeld ‘Word een held in solliciteren en netwerken’, ‘Word een held op je eigen CV’, ‘Word een held op LinkedIn’.

Kenmerkend voor de training is de veilige sfeer en een goed balans tussen inhoudelijke diepgang en de praktische toepassing.

Praktische informatie

Duur: 1 dag, van 09:30 tot17:00 uur en een in te plannen individueel loopbaangesprek.

Groepsgrootte: minimaal 4, maximaal 8 deelnemers.

Locatie: Gennep

Kosten: € 185,- ex btw

Aanmelden of meer informatie: klik hier

Deze training kan vervolgd worden door één van de volgende trainingen:

  • Word een Held in solliciteren
  • Word een Held in netwerken
  • Word een Held op je eigen CV
  • Jonge Helden